Odessa

Odessa is een Restaurant gelegen aan Smidsbelt 3 in Holten.

Meer informatie over Odessa in Holten

Odessa is al meer dan 20 jaar een bekend restaurant in Holten. Het begon in 1999 in een kelder aan de Kerkstraat en is inmiddels uitgegroeid tot een mooi en gezellig restaurant op het bekendste plein van Holten, Smidsbelt. Bij Odessa kun je genieten van heerlijke gerechten, een kopje koffie of een drankje op het terras. In de zomer kun je zelfs tot laat in de avond blijven borrelen. Naast eten in het restaurant is het ook mogelijk om eten te bestellen. Het menu biedt een variatie aan smaken, van ambachtelijke pizza's tot sappige grillgerechten en belegde broodjes. Odessa heeft regelmatig acties met kortingen, zoals de Mix Grill Schotel voor €13,- en elke pizza van de kaart voor €8,-. Ook kun je bij Odessa dinercheques kopen als origineel cadeau. Het restaurant is al jaren geliefd in Holten en omstreken en staat bekend om het creëren van memorabele momenten.

Wil je weten wat Odessa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odessa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odessa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odessa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Odessa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odessa

Bezoekers bekeken ook