Oosterwijk Tuin-Machinehandel

Oosterwijk Tuin-Machinehandel is een Grasmaaierwinkel gelegen aan Deventerweg 79 in Holten.

Meer informatie over Oosterwijk Tuin-Machinehandel in Holten

Wij zijn een Groene Vakwinkel gevestigd in Holten die zich richt op zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben een eigen werkplaats waar wij reparaties en onderhoud aan machines kunnen uitvoeren. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment, variërend van tuinmachines tot aan schroeven. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Kom gezellig bij ons winkelen, wij helpen u graag verder. In ons assortiment hebben wij onder andere tuinmachines, stalen trappen en reinigingsmachines. Onze contactgegevens zijn Deventerweg 79, 7451 MC Holten, info@vakwinkel.com, 0548-364950, 0651227367, 0548-364966. Onze openingstijden en belangrijke links zoals contact, sitemap, cookies, privacy en algemene voorwaarden zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat Oosterwijk Tuin-Machinehandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oosterwijk Tuin-Machinehandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oosterwijk Tuin-Machinehandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oosterwijk Tuin-Machinehandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Oosterwijk Tuin-Machinehandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oosterwijk Tuin-Machinehandel

Bezoekers bekeken ook