Oudheidkamer Hoolt'n

Oudheidkamer Hoolt'n is een Museum gelegen aan Dorpsstraat 25-27 in Holten.

Meer informatie over Oudheidkamer Hoolt'n in Holten

Op 23 oktober 1987 werd de Stichting 'Oudheidkamer Hoolt'n' opgericht. Na de voltooiing van het nieuwe gemeentehuis in Holten in 1988, kreeg de Oudheidkamer een expositieruimte aan de Dorpsstraat. De komende maanden biedt de Oudheidkamer een expositie genaamd 'Broer, een levenlang boer'. Op zaterdag 16 september is er een Open Dag bij de Oudheidkamer en 'n Spieker. Op woensdag 9 augustus vindt de Hoolter Museumdag plaats, met als thema 'De mens als...'. Op 1 juli 2023 is de Oudheidkamer gesloten vanwege de Triathlon Holten. De werkgroep Heemkunde van de Oudheidkamer heeft recentelijk 'Kuier'n door het hart van Holten' georganiseerd. Er is ook een filmavond geweest in de Oudheidkamer op Bevrijdingsdag. Openingstijden en contactinformatie zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Oudheidkamer Hoolt'n verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oudheidkamer Hoolt'n of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oudheidkamer Hoolt'n? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oudheidkamer Hoolt'n het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Oudheidkamer Hoolt'n reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oudheidkamer Hoolt’n

Bezoekers bekeken ook