Partou Lageweg

Partou Lageweg is een Kinderopvang gelegen aan Lageweg 2 in Holten.

Meer informatie over Partou Lageweg in Holten

Dit is een website voor een kinderdagverblijf in Holten, Nederland. Ze bieden kinderopvang aan in een warme en vertrouwde omgeving, met veel ruimte voor buitenspelen en leuke activiteiten. Ze hebben een grote tuin waar kinderen kunnen spelen en buiten kunnen slapen in speciale buitenbedden. Binnen is er ook genoeg te ontdekken, met hoekjes met verkleedkleren en een grondbox voor baby's. Het kinderdagverblijf heeft 3 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en binnenkort het pedagogisch beleid lezen. Er is ook een rekentool beschikbaar om de kosten van kinderopvang te berekenen. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou Lageweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Lageweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Lageweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Lageweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Partou Lageweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Lageweg

Bezoekers bekeken ook