Poortenhekwerk.nl

Poortenhekwerk.nl is een Winkel voor hekwerkbenodigdheden gelegen aan Vijfhuizenweg 5A, Nagelhoutstraat 45 in Holten.

Meer informatie over Poortenhekwerk.nl in Holten

Poortenhekwerk.nl is een website waar je verschillende soorten houten poorten en accessoires kunt bestellen. Ze hebben een breed assortiment aan toegangspoorten, poortopeners, hang- en sluitwerk, eiken toegangspoorten, automatisering, eiken looppoorten, en bevestigingsmateriaal. Daarnaast bieden ze ook verschillende uitgelichte producten aan, zoals de vleugelopener PW330, afstandsbediening PR4, toegangspoort IP35 en IP38, en de BiiBell videodeurbel. Ze hebben ook een handige tool waarmee je gelijk de prijs van maatwerk kunt zien. Bovendien is het mogelijk om de poorten te openen met behulp van een app. Als je langs wilt komen om de producten te bekijken, is het belangrijk om eerst contact op te nemen omdat ze vaak onderweg zijn. De openingstijden zijn op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur en op zondag zijn ze gesloten. Je kunt ook de klantenservice contacteren en je aanmelden voor de nieuwsbrief. Poortenhekwerk.nl is onderdeel van Profiline BV en de website is gemaakt door Browsr.nl.

Wil je weten wat Poortenhekwerk.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poortenhekwerk.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poortenhekwerk.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poortenhekwerk.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Poortenhekwerk.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poortenhekwerk.nl

Bezoekers bekeken ook