Povag BV

Povag BV is een Meubelwinkel gelegen aan Keizersweg 59 in Holten.

Meer informatie over Povag BV in Holten

Povag is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk en personalisatie. Ze bieden verschillende producten aan, zoals kasten, lockers, werktafels en gereedschapswanden. Ze hebben ook oplossingen voor verschillende werkvelden, zoals magazijnen, werkplaatsen en kantoren. Je kunt inspiratie opdoen door hun projecten en maatwerk producten te bekijken. Povag biedt snelle levering aan, met producten die binnen 3 dagen geleverd kunnen worden. Je kunt achteraf betalen per factuur en ze bieden 5 jaar garantie op hun producten. Het bedrijf heeft een ruime voorraad van meer dan 20.000 producten. Je kunt betalen met verschillende betaalmethoden en hun afhaalmagazijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief en ze zijn actief op sociale media.

Wil je weten wat Povag BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Povag BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Povag BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Povag BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Povag BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Povag BV

Bezoekers bekeken ook