Redboots

Redboots is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Oranjestraat 10 in Holten.

Meer informatie over Redboots in Holten

Redboots helpt jou bij het aanscherpen van je verhaal en het beter verbinden met jezelf, je aanbod en je doelgroepen. Kristel Veltkamp, communicatiespecialist, biedt advies, projecten en workshops op het gebied van storytelling en verandercommunicatie. Ze loopt graag met je mee om de juiste toon en taal te vinden voor de essentie van je verhaal en prikkelt jou en je team om een stapje extra te zetten. Redboots gaat over jouw 'rode laarzen', dus kom in beweging en vertel je verhaal. Neem contact op met Kristel via telefoon of e-mail en blijf op de hoogte via Redbootstalk©.

Wil je weten wat Redboots verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Redboots of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Redboots? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Redboots het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Redboots reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Redboots

Bezoekers bekeken ook