Restaurant & Hotel Hoog Holten

Restaurant & Hotel Hoog Holten is een Hotel gelegen aan Forthaarsweg 7 in Holten.

Meer informatie over Restaurant & Hotel Hoog Holten in Holten

Restaurant & Hotel Hoog Holten biedt een heerlijk arrangement waar gasten kunnen genieten van de omgeving, een culinair diner en een overnachting in een van de 24 hotelkamers. Het ontbijt de volgende ochtend is uitgebreid en gasten kunnen tot 12.00 uur uitchecken. Het wordt aanbevolen om vooraf een tafel te reserveren voor het diner. Het hotel heeft positieve recensies ontvangen van gasten, waarin de vriendelijke service, de goede sfeer en het heerlijke eten worden geprezen. Het hotel is gelegen op een prachtige locatie midden in de bossen en heeft een fietsenstalling voor e-bikes. Gasten kunnen contact opnemen met het hotel via e-mail, telefoon of een bezoek brengen aan de locatie. Ze kunnen zich ook abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe arrangementen en specials.

Wil je weten wat Restaurant & Hotel Hoog Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant & Hotel Hoog Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant & Hotel Hoog Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant & Hotel Hoog Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Restaurant & Hotel Hoog Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant & Hotel Hoog Holten

Bezoekers bekeken ook