Rijschool Holten

Rijschool Holten is een Rijschool gelegen aan Vicarie 10 in Holten.

Meer informatie over Rijschool Holten in Holten

Rijschool Holten is een erkende rijschool die zich richt op cursisten uit Holten, Dijkerhoek, Espelo en Nieuw - Heeten. Het doel van de rijschool is om cursisten op te leiden tot zelfstandige, veilige en sociale weggebruikers. De wachttijd is momenteel ongeveer 3 maanden. Op de website van de rijschool staat alle informatie over de opleidingen, theorie, tarieven en aanbiedingen. Er is ook een pagina met geslaagde cursisten en contactinformatie. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met Harry Kolkman via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Rijschool Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Rijschool Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Holten

Bezoekers bekeken ook