Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink

Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink is een Schilder gelegen aan Kerkhofsweg 1 in Holten.

Meer informatie over Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink in Holten

In het jaar 2016 vierde ik mijn 30-jarig jubileum als schilder. Ik ben nog lang niet klaar, want ik voer mijn werk met passie en zorgvuldigheid uit, of het nu gaat om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, wandafwerking of glas. Ik ben Erik Klein Lebbink en ik ben al meer dan 30 jaar actief in het schildersvak. Het mooie aan mijn werk is dat ik verantwoordelijk ben voor een resultaat dat jarenlang zichtbaar blijft, zoals mooi behang, een kleurtje op de wand of een netjes geschilderde woning aan de buitenkant. Ik hecht er veel waarde aan om mijn werk netjes af te leveren, omdat alles wat ik doe, elke dag zichtbaar is voor de klant. Mijn werk is onderverdeeld in drie categorieën: buiten- en binnenschilderwerk, wandafwerking en glas. Ik vertaal uw wensen naar een prachtig eindresultaat en als ik denk dat het beter of anders kan, zal ik dat laten weten. Met mijn vakmanschap en ervaring streef ik naar een maximaal resultaat. Ik heb ruime ervaring in verschillende projecten en werk altijd netjes en professioneel, met respect voor de bewoners. Daarnaast neem ik ook de volledige wandafwerking voor mijn rekening, inclusief behangen, glasvezel en sauzen. Ik zorg ook voor de zorgvuldige meting en plaatsing van glas, waarbij ik ook het kozijn netjes afwerk. U kunt contact met mij opnemen via 06 23 66 10 24.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Erik Klein Lebbink

Bezoekers bekeken ook