Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V.

Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V. is een Schilder gelegen aan Dorpsstraat 45 in Holten.

Meer informatie over Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V. in Holten

Schildersbedrijf Voor Verf en Wonen, ook wel bekend als Hobbytiek, deelt belangrijk nieuws met hun klanten. Vanaf 20 december zijn ze alleen geopend als pickup point tijdens de lockdown. Klanten kunnen hun bestellingen telefonisch plaatsen. Daarnaast bieden ze ook 20% korting op gordijnen, behang en vloeren. Deze kortingsacties zijn geldig vanaf 13 december tot respectievelijk 26 december en 21 november. Het schildersbedrijf benadrukt ook hun meer dan 100 jaar ervaring en deelt hun contactgegevens.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Gervedink Nijhuis B.V.

Bezoekers bekeken ook