Schoonheidssalon Anita

Schoonheidssalon Anita is een Schoonheidssalon gelegen aan Aaltinksweg 4 in Holten.

Meer informatie over Schoonheidssalon Anita in Holten

Schoonheidssalon Anita is al bijna dertig jaar een bekende naam in Holten vanwege haar vakkennis en persoonlijke aanpak. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, massages en ontharing. Met behulp van de gerenommeerde Maria Galland producten zorgt Anita voor echte huidverbetering. In de maanden november en december is er een speciale aanbieding van 10% korting op alle make-up. Schoonheidssalon Anita hecht waarde aan persoonlijke aandacht en een warm ontvangst in een sfeervolle omgeving. Ze bieden ook gratis huidadvies aan en zijn al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor een gezonde uitstraling. De openingstijden zijn op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur, behalve op woensdag, dan sluit de salon om 20.00 uur. In het weekend is de salon gesloten.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Anita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Anita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Anita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Anita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Schoonheidssalon Anita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Anita

Bezoekers bekeken ook