Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging

Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Erve Joost 12 in Holten.

Meer informatie over Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging in Holten

La Vie Holten is een schoonheidssalon die zich richt op natuurlijke huidverbetering en ontspannen behandelingen. De salon is bedoeld voor vrouwen die behoefte hebben aan een moment voor zichzelf en hun ware schoonheid willen benadrukken. De tekst benadrukt dat veel vrouwen een druk leven hebben en zichzelf regelmatig voorbij lopen. Daarom is het belangrijk om tijd vrij te maken voor zelfzorg en ontspanning. De behandelingen in de salon zorgen niet alleen voor totale ontspanning, maar geven ook de huid een boost, zodat vrouwen weer stralen. Daarnaast is er speciale aandacht voor vrouwen die niet tevreden zijn met hun uiterlijk of huidproblemen hebben. De holistisch schoonheidsspecialiste en Dr. Hauschka Therapeut, Wilma Aanstoot, biedt deskundig advies en verwent haar klanten met heerlijke behandelingen. Ze maakt gebruik van exclusieve biologische cosmetica om de huid gezond te maken en te houden. Er wordt benadrukt dat de samenwerking met de natuur de mooiste resultaten oplevert. De tekst geeft ook aan dat Wilma Aanstoot er is voor vrouwen met verschillende huidproblemen, zoals een trekkerige of droge huid, geïrriteerde of rode huid, rimpels, grauwe huid, puistjes, pigmentvlekjes en huidproblemen tijdens stress of ziekte. Elke huid is uniek en heeft een individuele aanpak nodig, dus er wordt geadviseerd om contact op te nemen voor een behandeling of huidadvies. Als schoonheidsspecialist, h.

Wil je weten wat Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon La Vie Huidverzorging

Bezoekers bekeken ook