Shell

Shell is een Tankstation gelegen aan A1 NZ in Holten.

Meer informatie over Shell in Holten

Shell Station Struik is een tankstation dat verschillende brandstoffen aanbiedt, waaronder benzine, diesel en LPG. Ze hebben ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen, waarvoor verschillende betaalopties beschikbaar zijn. Daarnaast bieden ze ook waterstof aan als brandstofoptie. Het tankstation is geopend tijdens reguliere openingstijden en beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een winkel en een carwash. Er zijn ook andere locaties in de buurt en speciale aanbiedingen beschikbaar. Shell Station Struik is een onderdeel van het Shell-merk en er zijn meer informatie en mogelijkheden om verbinding te maken met het bedrijf beschikbaar.

Wil je weten wat Shell verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shell of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Shell reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shell

Bezoekers bekeken ook