Stichting Roos

Stichting Roos is een Kerk gelegen aan AB Jansenstraat 30 in Holten.

Meer informatie over Stichting Roos in Holten

Stichting Varietas is een organisatie met 30 basisscholen in Salland en Twente. Elke school heeft zijn eigen identiteit, maar kan ook profiteren van de ervaring en kennis van de collega-scholen binnen de stichting. Varietas gaat uit van drie kernwaarden. Ze hebben diverse vacatures beschikbaar en hebben een grote invalpool waar medewerkers kunnen kennismaken met de scholen. Varietas besteedt veel aandacht aan kunst en cultuur en werkt graag mee aan het kunstproject "Eilandje". Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe editie van het project. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Stichting Vogeleiland Deventer.

Wil je weten wat Stichting Roos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Roos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Roos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Roos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Stichting Roos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Roos

Bezoekers bekeken ook