Tango Holten

Tango Holten is een Tankstation gelegen aan Handelsweg 2 in Holten.

Meer informatie over Tango Holten in Holten

Bij Tango Holten kun je altijd profiteren van extra voordeel op tanken, parkeren en autodelen. De pompprijzen worden weergegeven als de Tango brandstof adviesprijs minus de actuele korting. Op de pagina 'Prijzen' wordt uitgelegd hoe deze prijzen worden opgebouwd. De getoonde kortingen tijdens de Slimme Donderdag Deal vervangen de huidige kortingen en zijn alleen geldig op dit Tango tankstation. Er kunnen wijzigingen en eventuele typefouten/publicatiefouten voorkomen. Bij Tango Holten kun je betalen met verschillende betalingsmogelijkheden. Het copyright van 2023 is in handen van Kuwait Petroleum (Nederland) B.V.

Wil je weten wat Tango Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tango Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tango Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tango Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Tango Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tango Holten

Bezoekers bekeken ook