Tastoe in Holten

Tastoe in Holten is een Restaurant gelegen aan Smidsbelt 6-01 in Holten.

Meer informatie over Tastoe in Holten in Holten

Bel nu naar 0548-801931 en ontdek Tastoe in Holten. Dit grand café biedt een uitgebreide dinerkaart waar je heerlijk kunt genieten. In de gemeente Rijssen-Holten kun je samen mooie ervaringen beleven. Het café is geopend van 1 april tot en met 31 augustus op maandag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur, en op zondag vanaf 11:00 uur. Van 1 september tot en met 31 maart is Tastoe in Holten geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 11:00 uur, en op zondag vanaf 12:00 uur. Je kunt contact opnemen met Tastoe in Holten voor meer informatie. Daarnaast kun je ook een fietsroute volgen en een 3D tour maken.

Wil je weten wat Tastoe in Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tastoe in Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tastoe in Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tastoe in Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Tastoe in Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tastoe in Holten

Bezoekers bekeken ook