Ten Velde Schilderwerken

Ten Velde Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Holterenkstraat 10 in Holten.

Meer informatie over Ten Velde Schilderwerken in Holten

Ten Velde Schilderwerken is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, glaswerkzaamheden en behang. Ze werken met professionele gereedschappen en materialen en bieden een breed assortiment aan verfproducten. Naast schilderwerk kunnen ze ook andere onderhoudswerkzaamheden verzorgen, zoals herstelwerkzaamheden, wandafwerking en het plaatsen van verschillende soorten glas. Opdrachtgevers zijn tevreden over hun professionaliteit en het perfecte resultaat bij het vervangen van een ruit. Ten Velde Schilderwerken werkt met verschillende merken om de kwaliteit te waarborgen. Ze zijn de juiste keuze voor schilderwerk, glaszetten en onderhoud aan uw huis in Holten en omgeving. Contactgegevens: Ten Velde Schilderwerken, Holterenkstraat 10, 7451 GT Holten.

Wil je weten wat Ten Velde Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ten Velde Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ten Velde Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ten Velde Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Ten Velde Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ten Velde Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook