Twente Culinair

Twente Culinair is een Restaurant gelegen aan Holterbergweg 7 in Holten.

Meer informatie over Twente Culinair in Holten

Restaurant De Swarte Ruijter in Holten is bekroond met een Michelinster en staat bekend om de pure smaken die chef-kok Erik de Mönnink op elk bord weet te brengen. Het restaurant, gelegen op de flanken van de Holterberg, biedt niet alleen culinaire topkwaliteit, maar ook een zeer attente bediening. Erik is altijd met zijn vak bezig en zelfs op vakantie of tijdens het mountainbiken laat hij zijn fantasie werken als hij bijvoorbeeld cantharellen of eekhoorntjesbrood ziet groeien. De keukenbrigade maakt gebruik van top-ingrediënten, waaronder plukverse groenten uit de tuin van Gait-Jan en Marietje. Gasten kunnen kiezen tussen à la carte eten en keuzemenu's met drie tot zeven gangen. De gastvrije bediening geeft graag een verrassend wijnadvies bij de gerechten. Na afloop kunnen gasten eventueel overnachten in een van de smaakvolle hotelkamers. Op de menukaart staat onder andere een gerecht met duif, waarbij de volle smaak van het vlees gecombineerd wordt met kruiden uit het Midden-Oosten en rode biet. Het restaurant is geopend voor lunch en diner en reserveren wordt aanbevolen. De menukaart wisselt regelmatig en er is ook een uitgebreide à la carte kaart. Voor de lunch zijn er diverse broodjes, salades en een dagelijks wisselend lunchmenu. Het restaurant is te bereiken via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Twente Culinair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twente Culinair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twente Culinair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twente Culinair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Twente Culinair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twente Culinair

Bezoekers bekeken ook