Uw Buiten Specialist

Uw Buiten Specialist is een Zwembadenwinkel gelegen aan Fabrieksweg 18 in Holten.

Meer informatie over Uw Buiten Specialist in Holten

Bij Uw Buiten Specialist kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Of u nu op zoek bent naar opblaasbare zwembaden, zwembadonderhoudsproducten, terrasverwarmingen, tenten of andere tuinspullen, bij Uw Buiten Specialist vindt u het allemaal. Het assortiment bestaat uit bekende merken zoals Intex en Bestway. U kunt kiezen uit verschillende opblaasbare zwembaden en spa's om te ontspannen en af te koelen. Daarnaast zijn er ook luchtbedden, loungestoelen en opblaasdieren om op het water te dobberen. Voor kinderen is er zwembadspeelgoed zoals glijbanen en watersproeiers. Ook heeft Uw Buiten Specialist producten voor zwembadonderhoud, zoals filterpompen en chloortabletten. Daarnaast bieden ze zwembadverwarmingen om het water op een aangename temperatuur te houden. Voor de frissere avonden zijn er terrasverwarmingen beschikbaar. En als u van kamperen houdt, kunt u bij Uw Buiten Specialist terecht voor hoogwaardige tenten. Het bestellen bij Uw Buiten Specialist is eenvoudig en de verzending is snel. Daarnaast kunt u altijd deskundig advies op maat krijgen van de medewerkers.

Wil je weten wat Uw Buiten Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Buiten Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Buiten Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Buiten Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Uw Buiten Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Buiten Specialist

Bezoekers bekeken ook