Vivera

Vivera is een Voedselfabrikant gelegen aan Handelsweg 9 in Holten.

Meer informatie over Vivera in Holten

Word lid van de #GoodnessMovement en eet een maand lang minder vlees. Download de Veggie Challenge app of volg onze social media voor heerlijke plantaardige recepten zoals de Plantaardige Chicken Schnitzel met frisse koolsalade en gebakken aardappeltjes, de Plantaardige Chicken burger met zongedroogde tomaatjes en avocado, de Couscoussalade met doperwtjes en gegrilde Vivera kipspiesjes en de Kipsaté van de BBQ met snelle pindasaus. Je kunt ook de Plantaardige Kipstukjes Grootverpakking, de Plantaardige Crispy Chicken Burger en de Plantaardige Chicken Schnitzel online bestellen via de website van je favoriete winkel.

Wil je weten wat Vivera verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vivera of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vivera? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vivera het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Vivera reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vivera

Bezoekers bekeken ook