Vrieskoop Diepvriesproducten

Vrieskoop Diepvriesproducten is een Supermarkt gelegen aan Keizersweg 50 in Holten.

Meer informatie over Vrieskoop Diepvriesproducten in Holten

Bij Vrieskoop vind je een breed assortiment aan producten, waaronder snacks, aardappelproducten, groente en fruit, vlees en kip, visproducten, maaltijden, soepen, pizza's, gebak, ijs, desserts, barbecues en gourmet, salades en sauzen, en borden en bestek. Daarnaast hebben ze ook weektoppers zoals lekkerbekjes XL, oven frikandellen en boerenkool. Er zijn ook verschillende aanbiedingen zoals Twentse borrelballen XXL, kipnuggets, carpaccio carrées, aardappelblokjes, Vietnamese loempia's, zigeunersaus, spareribs, kip drumsticks, kipfilet en kip dijenvlees. Je kunt de nieuwste aanbiedingen bekijken in de folder van Vrieskoop. Voor vragen of contact kun je terecht bij hun nieuwsbrief of via telefoon en e-mail. Vrieskoop is gevestigd aan de Keizersweg in Holten en heeft verschillende openingstijden gedurende de week.

Wil je weten wat Vrieskoop Diepvriesproducten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrieskoop Diepvriesproducten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrieskoop Diepvriesproducten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrieskoop Diepvriesproducten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Vrieskoop Diepvriesproducten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrieskoop Diepvriesproducten

Bezoekers bekeken ook