Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten

Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten is een Zwemvereniging gelegen aan Landuwerweg 21 in Holten.

Meer informatie over Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten in Holten

Welkom op de website van Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld in Holten! Deze vereniging heeft wateractiviteiten hoog in het vaandel staan en biedt zwemtraining op maat op elk niveau. Naast sport is er ook aandacht voor het sociale aspect, met diverse activiteiten voor jong en oud. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om na de training na te praten onder het genot van een kopje koffie en in de zomer wordt er een zwemkamp georganiseerd voor de jeugd. De trainers van de club zijn Sabine, Jenieke en Eva. Helaas kunnen sommige inhoud en externe links niet worden weergegeven vanwege de cookie-instellingen van de website. Deze website maakt namelijk gebruik van cookies om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden, inclusief externe inhoud van derden.

Wil je weten wat Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld Holten

Bezoekers bekeken ook