Zwembad Twenhaarsveld

Zwembad Twenhaarsveld is een Zwembad gelegen aan Landuwerweg 21 in Holten.

Meer informatie over Zwembad Twenhaarsveld in Holten

We respecteren uw privacy en geven u controle over hoe we met uw gegevens omgaan. U kunt uw toestemmingsvoorkeuren aanpassen voor het plaatsen van cookies. Het vernieuwde zwembad de Koerbelt is nu geopend en biedt verschillende baden, een waterspeeltuin en een interactieve glijbaan voor plezier voor iedereen. Kom langs en ontdek het! Daarnaast is er ook het zwembad Twenhaarsveld, gelegen in het buitengebied van Holten, dat geopend is van 1 mei tot 1 september.

Wil je weten wat Zwembad Twenhaarsveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Twenhaarsveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Twenhaarsveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Twenhaarsveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Zwembad Twenhaarsveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Twenhaarsveld

Bezoekers bekeken ook