Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Pasmansweg 8A in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Pasmansweg 8A in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 6 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000113 voor het bouwen van een schuur op de locatie Pasmansweg 8A in Holten. De vergunning is toegekend. Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken en eindigt op 21 maart 2024. Bezwaren stuurt u naar postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar. U richt het bezwaarschrift aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. In de ondertekening onderaan het besluit leest u welk bestuursorgaan dat is. In veel gevallen geldt tijdens de bezwaarprocedure het genomen besluit. Dat betekent dat er direct gebruik kan worden gemaakt van de vergunning. Er zijn uitzonderingen mogelijk op die regel. Bijvoorbeeld bij kappen, slopen, monumenten, het uitvoeren van werken of werkzaamheden of bij vergunningen die van rechtswege zijn verleend. In die gevallen kan het zijn dat de vergunning pas op een later moment in werking treedt. Als er een uitzondering van toepassing is, staat dat in het besluit vermeld. Hebt u een spoedeisend belang bij schorsing van het besluit? Dan kunt u naast het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Op www.rijssen-holten.nl/bezwaar leest u meer over bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij de balie Ruimte. Meer informatie Wilt u meer informatie? Stel uw vraag dan via het online formulier. Wij nemen dan contact met u op.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 15-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. 127c36b80670314e0727f358bc0301e7

Gerelateerde berichten