Kennisgeving definitief besluit omgevingsvergunning reguliere procedure (verleend), het intern veranderen van een woning (constructieve doorbraak), De Holten 17, 9752 KM Haren Gn

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving definitief besluit omgevingsvergunning reguliere procedure (verleend), het intern veranderen van een woning (constructieve doorbraak), De Holten 17, 9752 KM Haren Gn.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Toestemming voor het intern veranderen van een woning (constructieve doorbraak) aan De Holten 17 te Haren Gn De gemeente Groningen heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het intern veranderen van een woning (constructieve doorbraak) aan De Holten 17 te Haren Gn , dossiernummer GRN-00000061. (verzenddatum 31-01-2024) Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente tot zes weken na de dag van bekendmaking aan betrokkene laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente Groningen, afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1. Onze actuele openingstijden, uitsluitend op afspraak, vindt u op onze website: https://gemeente.groningen.nl/bezoekadressen-en-openingstijden . Een afspraak kunt u maken via afspraak makenof telefoonnummer 14 050. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Noord-Nederland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website (https://www.rechtspraak.nl/) van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 61 61. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 3-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. 34f6dc721602ade7d4e580e972c48839

Gerelateerde berichten