Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Keizersweg, tegenover Gaardenstraat 55 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Keizersweg, tegenover Gaardenstraat 55 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 16 januari 2024 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het kappen van een boom op de locatie Keizersweg, tegenover Gaardenstraat 55 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000046. Procedure De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak. De medewerkers van de balie Ruimte kunt u ook telefonisch bereiken op (0548) 854 837.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 01-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen deholten
  2. 3ca7bccb7b010cfeba9b68167fc04b25

Gerelateerde berichten