Kennisgeving besluit op aanvraag ontheffing verbranden snoeihout Fliermatenweg (i 369) in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag ontheffing verbranden snoeihout Fliermatenweg (i 369) in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 23 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000073 voor het verbranden van snoeihout op 31 maart 2024 op de locatie Fliermatenweg (I 369) in Holten. Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 27 februari 2024 en bedraagt 6 weken. Bezwaren stuurt u naar postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar. U richt het bezwaarschrift aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. In de ondertekening onderaan het besluit leest u welk bestuursorgaan dat is. Tijdens de bezwaarprocedure geldt het genomen besluit. Dat betekent dat er direct gebruik kan worden gemaakt van de ontheffing. Hebt u een spoedeisend belang bij schorsing van het besluit? Dan kunt u naast het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500EA Den Haag. Op www.rijssen-holten.nl/bezwaar leest u meer over bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij de balie Ruimte. Meer informatie Wilt u meer informatie? Stel uw vraag dan via het online formulier. Wij nemen dan contact met u op.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 7-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. 4c4e6db6676d8ef0dc732cfdb0dc1920

Gerelateerde berichten