Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Smidsbelt 6 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Smidsbelt 6 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 2 februari 2024 hebben wij een aanvraag ontvangen voor een evenementenvergunning op de locatie Smidsbelt 6 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000183. De aanvraag betreft het organiseren van Koningsdag door Stichting Viering Nationale Feestdagen . Procedure evenement Deze kennisgeving heeft uitsluitend een informatief karakter. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 8 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Meer informatie Wilt u meer informatie? Stel uw vraag dan via het online formulier . Wij nemen dan contact met u op.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 15-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. 517548299e94e83d9ba8ca9afc0abc60

Gerelateerde berichten