Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Russendijk 4 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Russendijk 4 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 december 2023 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het wijzigen van de bedrijfsopzet naar de aanwezige situatie op de locatie Russendijk 4 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000046. Procedure De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak. De medewerkers van de balie Ruimte kunt u ook telefonisch bereiken op (0548) 854 837.

 

Onderwerp: milieuvergunningnatuurbeschermingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen deholten
  2. 5a70fc15d13a0a2ce8bf63494839a105

Gerelateerde berichten