Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Fliermatenweg (I 369 ) in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Fliermatenweg (I 369 ) in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 11 december 2023 hebben wij een aanvraag ontvangen voor een evenementenvergunning op de locatie Fliermatenweg (I 369 ) in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000072. De aanvraag betreft het organiseren van paasvuur Beuseberg op 31 maart 2024. Procedure evenement Deze kennisgeving heeft uitsluitend een informatief karakter. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 8 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak of een terugbelafspraak.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. 7f047242ea5d86bd17adb0cdb8a319da

Gerelateerde berichten