Kennisgeving ambtshalve intrekken omgevingsvergunning Russendijk 6 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ambtshalve intrekken omgevingsvergunning Russendijk 6 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 20 december 2023 het besluit genomen om de omgevingsvergunning voor de locatie Russendijk 6 in Holten ambtshalve in te trekken (het bouwen van een schuur met carport en uitbreiding van een schuur, 1742-HZ_WABO-192688). De intrekking is geregistreerd onder zaaknummer 1742-HZ_INT-2317133. Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 22 december 2023 en bedraagt 6 weken. Bezwaren stuurt u naar postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar. U richt het bezwaarschrift aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. In de ondertekening onderaan het besluit leest u welk bestuursorgaan dat is. Tijdens de bezwaarprocedure geldt het genomen besluit. Hebt u een spoedeisend belang bij schorsing van het besluit? Dan kunt u naast het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Op www.rijssen-holten.nl/bezwaar leest u meer over bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij de balie Ruimte. Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak of een terugbelafspraak.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 4-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. 922b2ef0f31b596d6984e56f92218112

Gerelateerde berichten