Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Larenseweg 77 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Larenseweg 77 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 24 januari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000120 voor het plaatsen van een pergola op het erf op de locatie Larenseweg 77 in Holten. De vergunning is toegekend. Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken en eindigt op 13 maart 2024. Bezwaren stuurt u naar postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar. U richt het bezwaarschrift aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. In de ondertekening onderaan het besluit leest u welk bestuursorgaan dat is. In veel gevallen geldt tijdens de bezwaarprocedure het genomen besluit. Dat betekent dat er direct gebruik kan worden gemaakt van de vergunning. Er zijn uitzonderingen mogelijk op die regel. Bijvoorbeeld bij kappen, slopen, monumenten, het uitvoeren van werken of werkzaamheden of bij vergunningen die van rechtswege zijn verleend. In die gevallen kan het zijn dat de vergunning pas op een later moment in werking treedt. Als er een uitzondering van toepassing is, staat dat in het besluit vermeld. Hebt u een spoedeisend belang bij schorsing van het besluit? Dan kunt u naast het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Op www.rijssen-holten.nl/bezwaar leest u meer over bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij de balie Ruimte. Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak of een terugbelafspraak.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 08-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen deholten
  2. ae33f53c6fd4bd18b9865f5237293a58

Gerelateerde berichten