Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Meilinksweg 1 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Meilinksweg 1 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 4 januari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 1742-HZ_WABO-2318245 voor het realiseren van een bed & breakfast in de achtertuin op de locatie Meilinksweg 1 in Holten. De aanvraag is buiten behandeling gelaten. Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Procedure Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 5 januari 2024 en bedraagt 6 weken. Bezwaren stuurt u naar postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar. U richt het bezwaarschrift aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. In de ondertekening onderaan het besluit leest u welk bestuursorgaan dat is. Op www.rijssen-holten.nl/bezwaar leest u meer over bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij de balie Ruimte. Meer informatie Voor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak of een terugbelafspraak.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 18-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen deholten
  2. f848f8817cf47e222e107756ca1fb602

Gerelateerde berichten