Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Velddijk 7 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Velddijk 7 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 30 december 2023 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het bouwen van een schuur op de locatie Velddijk 7 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000188.ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak. De medewerkers van de balie Ruimte kunt u ook telefonisch bereiken op (0548) 854 837.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 11-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. gmb-2024-12176

Gerelateerde berichten