Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Espelodijk 2 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Espelodijk 2 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 28 december 2023 hebben wij een aanvraag ontvangen voor een evenementenvergunning op de locatie Espelodijk 2 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000171. De aanvraag betreft het organiseren van het Splosefeest van 7 t/m 9 juni 2024.Procedure evenementDeze kennisgeving heeft uitsluitend een informatief karakter. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 8 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak of een terugbelafspraak.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 11-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. gmb-2024-12184

Gerelateerde berichten