Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Vianenweg 125 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Vianenweg 125 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 januari 2024 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het kappen van een boom op de locatie Vianenweg 125 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000006.ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak. De medewerkers van de balie Ruimte kunt u ook telefonisch bereiken op (0548) 854 837.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 18-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen deholten
  2. gmb-2024-24062

Gerelateerde berichten