Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Smidsbelt in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag evenementenvergunning Smidsbelt in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 30 januari 2024 hebben wij een aanvraag ontvangen voor een evenementenvergunning op de locatie Smidsbelt in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000158. De aanvraag betreft het organiseren van de Streekmarkt in Holten op 14 september 2024.Procedure evenementDeze kennisgeving heeft uitsluitend een informatief karakter. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 8 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak of een terugbelafspraak.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. gmb-2024-52870

Gerelateerde berichten