Kennisgeving ambtshalve intrekken omgevingsvergunning Vianenweg 94 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ambtshalve intrekken omgevingsvergunning Vianenweg 94 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 1 februari 2024 het besluit genomen om de omgevingsvergunning voor locatie Vianenweg 94 in Holten ambtshalve in te trekken (vernieuwen van de aanbouw, 1742-HZ_WABO-217529). De intrekking is geregistreerd onder zaaknummer 1742-HZ_INT-2317890.InzageHet besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureIndien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 6 februari 2024 en bedraagt 6 weken. Bezwaren stuurt u naar postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar. U richt het bezwaarschrift aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. In de ondertekening onderaan het besluit leest u welk bestuursorgaan dat is.Tijdens de bezwaarprocedure geldt het genomen besluit.Hebt u een spoedeisend belang bij schorsing van het besluit? Dan kunt u naast het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.Op www.rijssen-holten.nl/bezwaar leest u meer over bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij de balie Ruimte.Meer informatieWilt u meer informatie? Stel uw vraag dan via het online formulier. Wij nemen dan contact met u op.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 15-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. gmb-2024-59970

Gerelateerde berichten