Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Larenseweg 28 en Schoolstraat 3 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Larenseweg 28 en Schoolstraat 3 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 19 februari 2024 hebben wij een aanvraag ontvangen voor een wijziging op de reeds verleende omgevingsvergunning 1742-HZ_WABO-2316716 op de locatie Larenseweg 28 en Schoolstraat 3 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000289.ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieWilt u meer informatie? Stel uw vraag dan via het online formulier. Wij nemen dan contact met u op.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 29-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. gmb-2024-84928

Gerelateerde berichten