Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Motieweg 11 in Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Motieweg 11 in Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 22 februari 2024 hebben wij een aanvraag ontvangen voor het plaatsen van twee dakkapellen op de locatie Motieweg 11 in Holten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000330.ProcedureDe aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld nemen wij een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met 6 weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Meer informatieWilt u meer informatie? Stel uw vraag dan via het online formulier. Wij nemen dan contact met u op.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 7-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. gmb-2024-92399

Gerelateerde berichten