Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing evenement op of aan de weg op locatie in de gemeenten Deventer, Rijssen-Holten en Hof van Twente

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing evenement op of aan de weg op locatie in de gemeenten Deventer, Rijssen-Holten en Hof van Twente.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 19 december 2023 ontvingen wij een aanvraag voor een gewijzigd besluit. De wegwedstrijd 'Saab Winter Rally' vindt plaats op 17 februari 2024 van 09.30 tot 19.00 uur. Deze wegwedstrijd gaat door de gemeenten Deventer, Rijssen-Holten en Hof van Twente. De wijziging betreft een wijziging van de route omtrent de Langstraat in de gemeente Rijssen-Holten. Gedeputeerde Staten hebben besloten dat de gewijzigde ontheffing wordt verleend. Wilt u de aanvraag of het besluit inzien, met de stukken die erbij horen? Dan kunt u een afspraak maken. Of wij sturen de documenten digitaal naar u op. Bel daarvoor telefoonnummer 038 499 88 99. In het besluit kunt u lezen wat u kunt doen als u het niet met het besluit eens bent. De termijn voor het indienen van bezwaar eindigt op 31 januari 2024.Voor meer informatie: Overijssel Loket, 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 23-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. prb-2023-15463

Gerelateerde berichten