Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing wedstrijden op de weg op locatie in gemeenten Dalfsen, Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Rijssen-Holten

DeHoltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing wedstrijden op de weg op locatie in gemeenten Dalfsen, Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Rijssen-Holten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 januari 2024 ontvingen wij een aanvraag voor een wegwedstrijd. De wegwedstrijd 'De Gooische Vesting Rally' vindt plaats op 16 maart 2024 en gaat door de gemeenten Dalfsen, Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Rijssen-Holten. Gedeputeerde Staten hebben besloten dat de Ontheffing wordt verleend. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen. In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar eindigt op 5 maart 2024.Nadere inlichtingen: Team Vergunningverlening, 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deHoltengids.nl op 26-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Holten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHoltengids.nl
Redactie deHoltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Holten
  2. prb-2024-1076

Gerelateerde berichten